Yona

Yona

Welkom bij de wereld van YONA,
waar we jouw smaakpapillen willen verrassen met een unieke en verfrissende ervaring.

YONA Bubblegum

Ontdek de Magie van YONA Bubblegum Flavor met Nata de Coco!

Welkom bij de wereld van YONA, waar we jouw smaakpapillen willen verrassen met een unieke en verfrissende ervaring. Onze YONA Bubblegum Flavor met stukjes Nata de Coco is de nieuwste toevoeging aan ons assortiment van heerlijke frisdrankjes, en we kunnen niet wachten om je te laten kennismaken met deze betoverende smaak.

De Smaak van Zoete Herinneringen

Herinner je je die nostalgische dagen van kauwgom kauwen en de zoete smaak van bubblegum? YONA brengt die herinneringen tot leven in een verfrissend drankje! Onze Bubblegum Flavor is een feest voor je zintuigen, met de onmiskenbare smaak van bubblegum vermengd met de subtiele hint van kokosnoot uit de Nata de Coco-stukjes. Het is als een reis terug in de tijd, maar met een moderne twist.

Verwen jezelf met Nata de Coco

Wat YONA Bubblegum Flavor echt speciaal maakt, is de toevoeging van stukjes Nata de Coco. Deze kleine verrassingen in je drankje zorgen voor een heerlijke textuur en een extra laag van tropische smaak. Elke slok is een avontuur op zich, waarin je de bubblegum en kokosnoot samen ervaart in perfecte harmonie.

Perfect Verpakt in een 320ml Pet Flesje

YONA Bubblegum Flavor wordt geleverd in een handig 320ml pet flesje, perfect om mee te nemen en van te genieten waar je maar wilt. Of je nu onderweg bent, op kantoor, of gewoon thuis ontspant, YONA biedt een smaakvolle ontsnapping uit de dagelijkse sleur.

Bestel vandaag nog je YONA Bubblegum Flavor met Nata de Coco en laat je verleiden door de zoete herinneringen en de exotische smaakcombinaties. Het is tijd om je dorst te lessen met iets buitengewoons!

Proef de magie van YONA – Waar smaak en plezier samenkomen! 

YONA Bahamas

Ontdek de verfrissende smaakexplosie van YONA Bahamas. Onze Aardbei en Banaan met Nata de Coco brengt je de tropen in een handig petflesje van 320ml. Proef de zonovergoten stranden van de Bahama’s met elke slok. De combinatie van sappige aardbeien en rijpe bananen biedt een perfecte balans tussen zoet en verfrissend. En de toegevoegde stukjes Nata de Coco zorgen voor een verrassende textuur. Of je nu op het strand bent, een picknick houdt of gewoon thuis ontspant, YONA Bahamas is de ultieme dorstlesser. Bestel nu en laat je smaakpapillen dansen met exotische verwennerij. Proost op een smaakvol avontuur met YONA Bahamas!

YONA Copacabana

Proef de verfrissende smaak van YONA Copacabana. Onze mix van kers, appel en peer met stukjes Nata de Coco neemt je smaakpapillen mee op een tropische reis. Proef de zonovergoten vibes van de Copacabana met elke slok. De combinatie van zoete kersen, sappige appels en sappige peren creëert een smaaksensatie die je zintuigen zal betoveren. Voeg daar nog de speelse textuur van Nata de Coco aan toe, en je krijgt een drankje dat je smaakpapillen doet dansen. Of je nu onderweg bent of gewoon wilt ontspannen, onze handige petflesjes van 320ml maken het gemakkelijk. Bestel nu en geniet van de exotische smaak van YONA Copacabana, waar en wanneer je maar wilt. Proost op een onvergetelijk smaakavontuur!

YONA Aruba

Ontdek de onweerstaanbare smaken van YONA Aruba. Onze combinatie van litchi en kokosnoot met stukjes Nata de Coco neemt je mee naar het tropische paradijs van Aruba, waar de zon altijd schijnt. De subtiele zoetheid van litchi gecombineerd met de romige kokosnoot zorgt voor een verfijnde smaakervaring. De toegevoegde textuur van Nata de Coco maakt het helemaal compleet. Onze handige petflesjes van 320ml zijn perfect om overal mee naartoe te nemen. Bestel nu en geniet van een exotisch smaakavontuur met YONA Aruba, waar en wanneer je maar wilt. Proost op verfrissing en verwennerij!

YONA Paradise

Verrijk je smaakpapillen met YONA Paradise: Meloen en Banaan met Nata de Coco! Onze drankjes vangen de essence van het paradijs in een handig petflesje van 320ml. Laat je verleiden door de tropische verfrissing en ontdek een harmonie van zoete meloen en romige banaan. De toegevoegde stukjes Nata de Coco voegen een verleidelijke textuur toe aan deze smaaksensatie. Geniet waar je maar wilt met onze handige petflesjes. Bestel nu en laat je smaakpapillen wegdromen naar het paradijs met YONA Paradise! Proost op een exotische smaakervaring!

YONA Phuket

Ontdek de exotische smaak van YONA Phuket. Onze blend van passievrucht, mango en ananas met stukjes Nata de Coco brengt de smaken van Phuket rechtstreeks naar jouw glas. Laat je verleiden door de tropische verfrissing en proef de perfecte harmonie van passievrucht, mango en ananas. De toevoeging van stukjes Nata de Coco voegt een verrassende textuur toe aan je smaakbeleving. Onze handige petflesjes van 320ml zijn perfect voor onderweg. Bestel nu en laat je smaakpapillen dansen met de smaken van Phuket met YONA Phuket! Proost op een exotische smaakbeleving!

YONA Pattaya

Beleef de smaak van YONA Pattaya. Onze unieke mix van papaja, passievrucht en banaan, verrijkt met stukjes Nata de Coco, is een smaakvolle reis naar de zonnige kusten van Pattaya. Laat je verrassen door de tropische verfrissing en proef de harmonie van papaja, passievrucht en banaan. De toevoeging van stukjes Nata de Coco geeft een spannende textuur aan je smaakbeleving. Onze handige petflesjes van 320ml zijn perfect om mee te nemen, waar je ook gaat. Bestel nu en laat je smaakpapillen meenemen naar de kusten van Pattaya met YONA Pattaya! Proost op een smaakvolle reis vol exotische smaken!

YONA Bora Bora

Verrijk je smaakbeleving met YONA Bora Bora. Onze verrukkelijke combinatie van zwarte bessen en druiven, verrijkt met stukjes Nata de Coco, is als een exotische reis naar het paradijs van Bora Bora. Laat je verleiden door de mysterieuze smaak en proef de perfecte harmonie van zwarte bessen en druiven. De toevoeging van stukjes Nata de Coco geeft een boeiende textuur aan je smaakbeleving. Onze handige petflesjes van 320ml zijn perfect voor onderweg. Bestel nu en laat je smaakpapillen genieten van de betoverende smaken van Bora Bora met YONA Bora Bora! Proost op een smaakvolle reis vol exotische smaken en een verleidelijke blauwe kleur!

Wilt u graag zakelijk bestellen?

Neem contact op voor de mogelijkheden.